Franchise en / of samenwerken?

Met regelmaat krijgen wij de vraag via de website of wij ook aan franchising doen of een andere vorm van samenwerking. Dit is heel leuk om te horen, want dat geeft in onze ogen aan dat mensen tevreden zijn over ons product. En dat zij door het eten ervan zo enthousiast zijn geworden, dat ze dit ook willen verkopen. Wij willen graag duidelijk maken, dat wij niet aan samenwerking of franchising doen en dit in de toekomst ook niet van plan zijn.

Over Manneken Pis:

Bij Manneken Pis vindt je de beste, eerlijkste en lekkerste producten. Vers gesneden en gebakken Vlaamse frites, meer dan 20 soorten saus en service met een glimlach. De verse Vlaamse frites van Manneken Pis werd door Frietopia voor vijf jaar op rij verkozen tot de beste frites van Nederland. Manneken Pis heeft vier vestigingen in Utrecht, twee in Leidschendam in de Westfield Mall, en twee in Amsterdam op Nieuwedijk en het Damrak. 

Frites:

Alle frites die bij Manneken Pis verkocht wordt is diezelfde ochtend geschild, gewassen, verpakt en naar de verschillende vestigingen in Utrecht, Leidschendam en Amsterdam gebracht. In elke vestiging worden ze dan voor- en afgebakken waarna het in de kenmerkende puntzak aan onze gasten geserveerd wordt.

Razzle:

Behalve Vlaamse frites is er in de zomermaanden in onze Utrechtse vestigingen ook ijs te koop. Een deel van deze vestigingen is dan ingericht voor de verkoop van Razzle. Stel je eigen Razzle samen uit softijs, toevoegingen en een topping en geniet van het lekkerste ijsje van de zomer.

Vis:

Naast onze Vlaamse frites en Razzle, verkopen we bij onze locatie op Hoog Catharijne, en beide locaties in Leidschendam ook vis. Kies uit Fish & Chips met kibbeling of lekkerbek of een portie gefrituurde garnalen.